anaphielle

Atenție, urmează stația SuperBlog 2021

superblog 2021
Share

 

Ediția de toamnă  SuperBlog, începe, ca în fiecare an, la 1 octombrie. 

Nu știu ce faceți voi toamna, dacă aveți sau nu fructe de cules, dar în mod cert, dacă doriți să vă puneți creativitatea și tăria la încercare, vă recomand să participați la SuperBlog.

Ca de fiecare dată, probele vor fi atât de diverse și de variate încât antrenează și ”deranjează” pe oricine, indiferent de pregătirea scriitoricească și de experiența dobândită.

Ce este SuperBlog?

Este o competiție de… Stai, de fapt nu! SuperBlog este competiția (nu o competiție; ci singura competiție) care transformă orice scriitor ocazional pe net într-un supererou.

Ce trebuie să faceți, să fiți admiși la școala de supereroi? Păi, trebuie să aveți un blog cu minim 3 luni vechime și 20 de articole publicate… Începând cu ediția trecută, se permite înscrierea în competiție cu mai multe bloguri (iar punctajele vor fi adunate).

E nevoie să creați articolul de înscriere prin care vă anunțați participarea și să vă faceți cont în platformă.  

 

Ce a reprezentat pentru mine SuperBlog?

Ocazia de a întâlni oameni super – că superbloggerii sunt superoameni. Nu vreau să menționez pe nimeni, că la cât sunt de amețită, sigur uit pe cineva. Mă simt recunoscătoare pentru ocazia și contextul pe care mi le-a oferit această competiție de a întâlni oameni, care au ajuns să-mi fie prieteni.

Oportunitatea de a scrie conținut după un brief – nu că scrisul după ureche n-ar fi mișto. La început poate fi greu și copleșitor, dar acest exercițiu este unul foarte util. Crearea de conținut respectând enunțul oferit de către juriu este un real câștig, pe termen lung. Ajută orice blogger să învețe arta de a construi advertoriale, de a respecta deadline-uri sau de a interpreta enunțurile… de a intra în mintea sponsorului probei… Pe mine în mod cert m-a disciplinat.

M-a împins să învăt lucruri noi – veți scrie despre subiecte pe care nu credeați vreodată că le puteți aborda, trust me. Nu contează că n-aveți permis de conducere, sau că n-ați folosit ruj niciodată… Asta n-ar trebui să vă oprească să performați, nu? Vă zic un secret. De regulă, cei care se pricep mai puțin la un subiect sunt ăia care iau cele mai mari note pe temele respective.

M-a ajutat să scriu mai bine, primind feedback – note, ca la școală. Veți ajunge cel mai probabil de la agonie la extaz. Dacă aveți ceasul sensibil, vă rog să vă înarmați cu răbdare și calm. Regula de aur este să nu luați lucrurile personal. Feebackul, de orice natură ar fi el, care ca scop să vă ajute să vă îmbunătățiți. Vă garantez că o notă mică vă va provoca să analizați propriul text și implicit, să descoperiți ce trebuia să faceți diferit. Sau cel puțin așa a fost în cazul meu.

Sunt legitim recunoscătoare atât competiției cât și oamenilor frumoși din jurul ei, pentru toate lucrurile minunate pe care mi le-au oferit. Nu știu cum a fost pentru alții, dar mie SuperBlog mi-a schimbat viața.

Sunteți pregătiți? La 1 octombrie începe! Veți traversa cea mai faină hartă a creativității dacă aveți curajul să vă opriți la stația SuperBlog 2021. 

 

 

navigatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *