anaphielle

În această primavară, SuperBlog vă provoacă să puneți rotițele în mișcare

Share

După cum probabil știți, ediția de primăvară a SuperBlog, o competiție de scris articole de anvergură planetară (cel puțin) a început pe 1 martie.

Nu vă îngrijorați, chiar dacă 1 martie a trecut, încă vă puteți înscrie. Conform regulamentului, pentru a fi eligibili, e nevoie ca blogul vostru să aibă minim 3 luni vechime și 20 de articole publicate… Iar începând cu această ediție, este permisă înscrierea în competiție cu mai multe bloguri. Sună interesant, nu-i așa?

Chiar dacă, să zicem, prin absurd (să zicem doar), nu ați știut că există o asemenea competiție, încă vă puteți înscrie fără să fiți depunctați. Trebuie să publicați materialul de participare cât mai repede, iar apoi să scrieți pentru prima probă, care trebuie urcată pe platformă până pe 7 martie.

Vă garantez că dacă participați, o să F5uiți ca nebunii în zilele în care urmează să se afișeze notele. Că așa face toată lumea, forțează serverele SuperBlog pe perioada competiției, de zici că viața lor ar depinde de asta. Vă spun sincer că fix așa am făcut și eu. Mai multe despre întreaga mea experiență de la SuperBlog puteți citi aici.

Moto-ul acestei ediții este „Pune-ți rotițele în mișcare!”. După atâta work-from-home și stat în casă, cred că toată lumea are nevoie să-și deblocheze puțin rotițele și să dea tot ce poate mai bine. Competiția a fost mereu acerbă, iar comunitatea este alcătuită dintr-o grămadă de oameni superbi.

Pe lângă premiile în bani, despre care puteți citi pe pagina concursului, vă garantez că veți avea și multe alte motive de bucurie.

De ce să participați la SuperBlog (această ediție sau următoarele)?

Aveți ocazia să vă exersați scrisul:

Credeți-mă, olimpici la română să fi fost și tot veți găsi teme care vă vor pune în dificultate. Întrucât competiția e sponsorizată de către companii ce activează în diferite domenii, vă garantez că nu veți „pica pe subiect” la toate probele. Pur și simplu n-aveți cum.

Competiția în sine reprezintă un exercițiu bun, exercițiu ce vă poate ajuta în demersul vostru de a deveni copywriteri sau scriitori de succes.

Interacționați cu oameni frumoși și deschiși:

Și ceilalți participanți de la SuperBlog sunt oameni frumoși, la fel ca și voi. Cu o comunitate activă atât online cât și offline, competiția reprezintă cadrul perfect pentru a vă construi noi prietenii.

Vă veți obișnui să respectați deadline-uri:

Sau vă veți frustra încercând. Nu e puțin lucru să vă încadrați să publicați un articol o dată la 3 zile, dar credeți-mă, genul ăsta de antrenament se va dovedi a fi foarte util pe viitor.

Capacitatea de a respecta deadline-uri este o abilitate universală, aplicabilă în orice domeniu.

Învățați lucruri noi:

Dacă ar exista o rețetă a succesului pentru SuperBlog, pe prima poziție s-ar afla „documentarea articolelor”. N-aveți idee câte lucruri învățați, în timp ce vă chinuiți neuronii să asimileze informațiile necesare pentru scrierea articolelor.

Nu vă pricepeți la mașini, la gătit sau la ustensile de bucătărie? Ei bine, aveți tot timpul din lume să învățați. Prin tot timpul din lume mă refer la zilele libere dintre probe, desigur.

Primiți feedback real, din partea unui juriu:

Nu știu cum sunteți voi, dar eu mereu mi-am dorit ca cineva cu expertiză să îmi evalueze munca. Feedback-ul este o componentă importantă pentru progres.

Competiția nu doar că facilitează oamenilor să le fie evaluate articolele, dar oferă și exemple de articole mai bune sau mai slabe. Ce v-ați putea să vă doriți mai mult?

Ce mai așteptați? Înscrieți-vă! Înainte să faceți asta totuși, aruncați un ochi și pe secțiunea de Întrebări și răspunsuri de pe site-ul competiției.

Încă nu v-am convins? Iată care sunt sponsorii competiției și ce premii puteți câștiga:

În această primavară, SuperBlog vă provoacă să puneți rotițele în mișcare

navigatie

4 Responses

  1. Draga Dana, am citit de fiecare data cu multa atentie toate articolele tale despre superblog. fiecare e o mina de aur plina cu informatii iar determinarea si puterea ta au devenit un exemplu pentru mine.
    Pentru competita asta mi-am propus sa nu renunt, sa nu aman, sa nu ma dau inapoi, sa nu ma demoralizez si sa ajung sus, cat mai sus!
    Multumesc pentru tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *