anaphielle

Chiar și cea mai puternică persoană obosește să fie puternică

puternica persoana, ppauza - casutaunuimelc.99xp.ro
Share

 Chiar și cea mai puternică persoană are nevoie de o pauză.

Chiar și cei mai curajoși și cei mai rezistenți pot obosi să aibă grijă de ei și de ceilalți. Epuizați de viața independentă pe care aleg să o trăiască, de toate facturile pe care trebuie să le plătească, de toată munca pe care trebuie să o facă.

Este epuizant ca toată lumea să conteze pe ei, în timp ce ei nu au pe nimeni pe care pot conta. Nici măcar nu pot spune că nu pot face ceva, deoarece se pare că întreaga lume se așteaptă să facă acest lucru. Alții se așteaptă ca ei să fie întotdeauna în regulă și nici măcar nu cred că pot avea probleme sau că au nevoie de rezolvare și de ajutor.

Chiar și cea mai puternică persoană are nevoie de dragoste și afecțiune. Nimănui nu-i place să se simtă singur. Nimănui nu-i place să fie respins.

Uneori, oamenilor puternici nu le place să fie eroi. Uneori chiar au nevoie de cineva care să îi „salveze” și să fie acolo pentru ei. De asemenea, au nevoie de cineva pe care să-l poată numi cel mai bun prieten…  

Pentru că uneori, chiar și cea mai puternică persoană se descompune.

Și, de obicei, este atunci când sunt puternici de prea mult timp și au uitat de ei înșiși. Când nu se pot ridica din pat pentru că trupul, inima și sufletul lor sunt grele. Când tot ce au construit se destramă și nu există nimeni în jur care să-i ajute.

puternica persoana

Chiar și cea mai puternică persoană are nevoie de o pauză. Are nevoie de altcineva să fie responsabil acum.

Cei puternici au nevoie să încetinească și să-și încarce bateriile, altfel, se vor epuiza și se vor răni singuri. Trebuie să fie deschiși pentru o schimbare și să lase alte persoane să facă lucruri pentru ei. Pentru că nu au super-puteri.

De asemenea, sunt oameni și este normal să se simtă așa. Până la urmă, chiar și cea mai puternică persoană s-a săturat să fie puternică, deoarece nu s-au născut cu puterea lor. Au învățat cum să fie puternici pe cont propriu, s-au confruntat cu multe provocări și dificultăți atunci când nimeni nu era acolo pentru a le întinde mâna.

…Și chiar le lipsește să fie cine erau înainte ca oamenii și circumstanțele să îi învețe cum ar trebui să fie – că trebuie să fie puternici și independenți, deoarece nu pot conta mereu pe oameni pentru ajutor.

navigatie

2 Responses

  1. Ai scris exact cum gandeste si prietena mea. Sau cum vad eu ca se simte acum, dupa ce a facut sacrificii, a fost puternica si a ajutat pe altii. Eu gandesc asa si le-am zis mai multor persoane: Nu e nimic rau sa fii un pic egoist, sa te gandesti doar la tine si sa faci doar ceea ce iti place sau sa nu faci anumite lucruri pt altii. Sa te bazezi si tu la randul tau pe cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *