anaphielle

Câștigătorii Spring SuperBlog 2020

spring superblog 2020 casutaunuimelc.99xp.ro
Share

Cea de-a 20-a ediție a competiției SuperBlog a ajuns la final. Câștigătorii Spring SuperBlog 2020 au așteptat mai mult ca niciodată un deznodământ în ceea ce privește Gala de premiere SuperBlog. Din păcate, din cauza restricțiilor de distanțare socială impuse de pandemie, pentru prima dată în istoria acestui concurs, Gala de premiere a trebuit anulată.

Câștigătorii Spring SuperBlog 2020

Pe data de 4 mai 2020 s-a afișat Clasamentul final Spring SuperBlog 2020, iar podiumul a fost ocupat de:

Locul 1 – Cătălina Popa

Locul 2 – Grațiela Vlad

Locul 3 – Alexandra Anamaria Cardel

Felicitări câștigătoarelor și tuturor finaliștilor!

De data aceasta, chiar dacă câștigătorii sunt aplaudați doar în mediul online rămâne promisiunea că următoarea reuniune offline va compensa din plin anularea Galei de premiere. Așteptăm următoarea ediție în toamna 2020.

SuperBlog

câștigătorii spring superblog logo

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.

Competiția numără 20 ediții încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, circa 3000 de participanți și s-au scris peste 38.000 de articole.

Cea de-a 20-a ediție SuperBlog a fost sponsorizată de companiile AIA Proiect, AutoGedal, Autonom, Dajar România, Driedfruits.ro, Experimenteaza.ro, Farmec, Franke România, LitoralulRomanesc.ro, Lokofood, Spacer, StoneMania Bijou, Vindem-Ieftin.ro, WatchShop.ro, Today Advertising.

 Cum se desfășoară SuperBlog?

Sponsorii propun teme, bloggerii participanți scriu apoi, pe propriile bloguri, articole creative pe care le înregistrează în platforma de jurizare; apoi, tot acolo, juriul desemnat de fiecare sponsor jurizează articolele, astfel stabilindu-se câștigătorii premiilor alocate la probele respective. În plus, la finalul competiției, cei care au participat la toate probele pot câștiga, în funcție de locul ocupat în clasament, premii suplimentare, în bani, produse sau vouchere.

Citește regulamentul și află dacă competiția SuperBlog este pentru tine!


Parteneri media: Catchy.ro, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Connect, CREADIV, Fashion8, IXPR, MTH Digital, Mujer.ro, PRwave, Red Marketing, Social Media în Culise, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți.


Bloguri partenere:
alina-gheorghe.ro,
calatoriaperfecta.ro,
casutaunuimelc.99xp.ro,
cristinalincu.ro,
danielbotea.ro,
extravita.ro,
maiperomaneste.wordpress.com,
manuelcheta.ro,
mirelacarmen.ro,
moneywatch.ro,
opisicaneagra.ro,
pisicapesarma.ro,
presainblugi.com,
robintel.ro,
storyspelling.ro,
tssecrets.com,
visatorprinlume.ro.

Organizator: SwissPlan.biz. – Agentie de marketing si comunicare online

 

sustin superblog
navigatie

2 Responses

    1. Sorry ???? Doar am anunțat. Nu prea am cum să-mi dau cu părerea de pe margine. ???? De data aceasta îmi țin părerile personale în cămară. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *