anaphielle

Impulsul de care ai nevoie acum!

tony robbins despre destin - casutaunuimelc.99xp.ro
Share

tony robbins despre destin

”Orice lucru pe lumea asta a fost mai întâi un vis.”

– Carl Sandburg

Decizia și fixarea scopurilor – Tony Robinns

Cu toții visăm… Tuturor ne place să credem, în adâncul sufletului, că avem un har aparte și că putem schimba multe având o influență pozitivă asupra celorlalți, schimbând lumea în bine.

indrazneste sa visezi tony robbins

tony robbins despre destin

Tu ce aspirație ai? Poate că este un vis de care ai uitat sau la care ai renunțat. Dacă el s-ar fi împlinit astăzi, cum ar arăta viața ta?

Fă o pauză chiar acum pentru a visa și a te gândi serios la
ceea ce vrei cu adevărat de la viață.

Nu contează ceea ce facem din când în când, ci ceea ce facem permanent. Unde duc acțiunile noastre? Ce anume determină, în final, devenirea noastră și drumul în viață?

Răspunsul este dat de deciziile noastre. În acele momente ni se conturează destinul. Mai mult decât orice, eu cred că deciziile noastre – și nu condițiile de viață – ne determină soarta.

Cine ar fi crezut că prin convingerile sale, un om pașnic și modest – avocat de meserie și pacifist din principiu – va avea puterea să răstoarne un vast imperiu? Și, totuși, Mahatma Gandhi și hotărârea sa, precum și credința în non violență ca mijloc de sprijinire a poporului indian în recâștigarea controlului asupra țării, au determinat un neașteptat șir de evenimente.

tony robbins despre destin

tony robbins despre destin

Conștientizează puterea unei decizii unice imediate
cu toată convingerea.

Secretul constă în afirmarea publică a unei implicări atât de puternice, încât să nu mai existe cale de întoarcere. Deși mulți au crezut că visul lui Gandhi este unul imposibil, el i s-a dăruit cu atâta tărie, încât hotărârea sa s-a transformat într-o realitate incontestabilă.

Ce poți face la rândul tău, atunci când te implici cu aceeași pasiune și convingere în crearea unei situații unice, cu mari transformări?

Fiecare dintre noi este dotat cu resurse înnăscute care ne dau posibilitatea să realizăm ceea ce visăm – și chiar mai mult decât atât.

Stăvilarele pot fi îndepărtate printr-o singură hotărâre care ne poate aduce bucurie sau deznădejde, prosperitate sau sărăcie, companie ori singurătate, viață lungă sau moarte timpurie.

Îți propun să iei o hotărâre astăzi, în așa fel încât să-ți schimbi viața imediat, făcându-și-o mai bună. Apucă-te de ceea ce amâni de mult… învață ceva nou… tratează-i pe oameni cu mai mult respect și înțelegere… sună pe cineva cu care n-ai mai vorbit de ani de zile.

Trebuie să știi că orice hotărâre are consecințe. Chiar și când nu iei nici o hotărâre, este tot un fel de a decide.

Ce hotărâri ai luat – sau nu ai luat – în trecut și care ți-au influențat major existența actuală?

Tony robbins despre destin

despre destin

Distribuie pe: 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
navigatie

4 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *