anaphielle

Un mesaj scurt despre îmbrățișare

Share

Ce cuvânt frumos este acesta: îmbrățișare!

Zilnic oamenii se întâlnesc și se salută, dar se salută mecanic, cu indiferență. fără iubire. Chiar și în familii, în cupluri…

Priviți, soțul și soția se îmbrățișează: ”La revedere dragă, la revedere dragă…” și nu există nimic în acea îmbrățișare a lor. O fac din obișnuință. În aceste condiții nici nu merită să vă mai îmbrățișați.

Trebuie să știi cum să dai ceva celui pe care-l strângi în brațe, cum să o faci și când să o faci.

Este nevoie de o îmbrățișare sinceră

Atunci când partenerul este supărat, nefericit, el îmbrățișează pentru a se consola, dăruind supărarea și descurajarea!

Bărbații și femeile fac adesea schimburi între ei, dar sunt cu adevărat schimburi? Numai bunul Dumnezeu o știe! Nu este interzis să îmbrățișezi pe cineva, din contră, dar trebuie să știi cum și când să o faci pentru a-i dărui celuilalt binele.

Îmbrățişează cu sufletul, cu inima şi cu multă iubire! Astfel oferim căldură.

Nu îmbrățişa mecanic, din obişnuință sau din obligație! Astfel oferim… nimic.

Tu cum îmbrățişezi?

Află și: De ce este important să vorbești cu tine

îmbrățișare cuplu

Omraam

navigatie

2 Responses

  1. Este foarte importantă și grăitoare îmbrățișarea din toată inima. Eu o fac când o simt, când pot oferi prin ea ceva, altfel o evit. Mi-aș dori să pot să văd la alții disponibilitatea de a-i îmbrățișa și aceeași dorința, trăire.

  2. Eu îmbrățișez atunci când simt să o fac. Iar acum știu sigur că primul lucru când se va încheia toată nebunia asta cu statul în casă va fi să îmi văd rudele și să îi îmbrățișez pe toți din inimă, cât pot eu de tare! Iar pe tine te îmbrățișez acum virtual, cu speranța că într-o zi te voi îmbrățișa de-adevăratelea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *