anaphielle

Aventura care merită trăită – începe SuperBlog Spring 20!

superblog cover
Share

Se anunță o primăvară foarte creativă și distractivă  în blogosfera românească. Organizatorii au pus toate detaliile la punct, sponsorii au hotărât premiile, juriile sunt pregătite pentru a nota articole care mai de care mai ingenioase. Tu? Ce mai aștepți? 

Înscrierile Spring SuperBlog 2020

Una dintre cele mai captivante competiții din România. Este pentru toți bloggerii, indiferent de trafic și de tematica abordată. Trebuie să ai minimum 18 ani, să deţii un site personal (blog) care are o vechime de minimum 3 luni și cel puțin 20 de articole publicate.

Pe măsură ce participi la probele competiției, poți câștiga premii în produse sau bani la probele care îți vor aduce cele mai mari punctaje. Totodată, acumulezi puncte care contează în clasament, având astfel șanse la premiile suplimentare rezervate finaliștilor, adică celor care au participat la toate probele competiției.

Experiența care merită trăită!? Da! Aventura începe astfel: Citește regulamentul competiției. Anunță participarea în Spring SuperBlog 2020 într-un scurt articol pe blogul tău; Completează formularul de înscriere; După validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog și, începând de la 1 martie, când se lansează prima probă a competiției, îți vei putea înregistra articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. 

Reziști până la final? Entuziasm, nerăbdare, distracție, imprevizibil, palpitații… Te ridică, te coboară, te duce până la punctul maxim și-apoi te întoarce pe dos. Accelerează și-apoi se oprește brusc pentru a porni din nou cu viteză spre înainte! Abia aștepți să pornească, apoi vei striga că vrei să se termine, iar la final vei cere o nouă cursă! 

superblog

Spring SuperBlog 2020

Vrei să te dai într-un montagne-rousse?

Ai nevoie de un blog și de SuperBlog! Îți cumperi biletul pentru o tură completă cu: 

B blogging creativ – inventivitate

L limita unică – imaginația ta

O originalitate și organizare

G gândire pozitivă!

Ești pregătit 
pentru una dintre cele mai interesante aventuri ale tale?

Pe locuri, fii gata… Start! 

Timp rămas: 

  • 00zile
  • 00ore
  • 00minute
  • 00secunde

De ce este SuperBlog aventura care merită trăită? 

Pentru că va fi antrenamentul tău pentru succes! Vei învăța să muncești, să ai răbdare, să te bucuri, să treci bolovani, să fii chiar și dezamăgit, dar să mergi mai departe; vei învăța să lupți, să nu mai amâni, să îți crești ambiția! Vei cunoaște bloggeri talentați și vei intra într-o ”familie” frumoasă! Pe lângă premiile constând în produse sau în bani poate vei câștiga chiar Trofeul SuperBlog! 

Sponsorii care te vor da în montagne-rousse:

sponsori

Deci, ești pregătit pentru această aventură?

join superblog 20
sustin


Succes în competiție!

casutaunuimelc.99xp.ro este blogger partener SuperBlog

surse foto și informații: SuperBlog

navigatie

5 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *