anaphielle

O blândă aducere aminte

viața
Share

Viața ta nu este mai bună sau mai rea decât a altcuiva. Viața fiecărei persoane are suișuri și coborâșuri, lucruri bune și lucruri rele, râs și lacrimi. Nu trebuie să refuzi experiențele care vin la tine. Nu există nimic în ele nedemn de tine.
Într-adevăr, dacă privești fără prejudecată, vei vedea că nu există lecție care să vină la tine fără să-ți aducă aminte, cu blândețe, că ești iubit și prețuit, exact așa cum ești.

Limitele pe care le creezi vor fi reale pentru tine, până în momentul în care vei învăța să pășești dincolo de ele. Apoi, ele vor înceta să mai fie reale.

Te rog, încetează să te mai plângi și să-i mai găsești cusururi vieții tale. Fă o experiență: încearcă o altă abordare! Timp de treizeci de zile exersează în a găsi ceva pozitiv în tot ceea ce ți se întâmplă!

Nu îți ”înfrumuseța” viața și nici nu pretinde că ești fericit, atunci când nu ești. Dacă nu ești fericit, admite acest lucru și pune întrebarea ”Ce este pozitiv în nefericirea mea?”

Viața este calul tău, dar tu nu îl călărești. Ridică-te în șa și rămâi acolo timp de treizeci de zile. Nu te opri din călărit, pentru că îți închipui că ai greșit calul. Nu ai greșit calul, așa că nu încerca să îl schimbi cu unul mai bun. Asta nu funcționează niciodată. Numai calul pe care-l călărești te va duce acolo unde ai nevoie să mergi. Ai încredere în el și îngrijește-l. Și vezi ce se întâmplă.

Încă o sugestie: dacă-ți duci calul la apă, iar el nu bea, nu-ți face griji. Pur și simplu nu îi este sete. Atunci când va avea nevoie să bea, va găsi el apa înaintea ta.

viața ta este calul

Acestea sunt câteva cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi, de la Paul Ferrini

navigatie

3 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *