anaphielle

6 +1 motive pentru care Gala SuperBlog 2019 mi-a plăcut

Share

Aș fi avut foarte multe de spus, dar m-a cuprins o nostalgie copleșitoare. De câteva zile scriu și șterg cuvinte pentru că pur și simplu ceva în mine se zbate între bucurie și tristețe. Mi-ai spune probabil: ”Dana, nu poate fi loc de niciun strop de mâhnire! Ai câștigat Trofeul, bucură-te și atât.” O fac, crede-mă pe cuvânt. Am pus trofeul superblog la loc de cinste lângă iubitele mele cărți, iar el va simboliza mereu un moment al vieții pe care doar sufletul meu îl poate înțelege. Dar să povestesc cum a fost pentru mine.

Drumul meu spre România și înapoi acasă a fost foarte obositor, însă cele 35 de ore fără somn au meritat din 6 + 1 motive:

1. I-am cunoscut pe Claudia, Albert și Bogdan

Claudia și Albert sunt minunați! Organizatorii competiției SuperBlog, oameni cu inimi calde în prezența cărora m-am simțit atât de relaxată ca și cum i-aș fi cunoscut de-o viață. M-au primit cu multă căldură și m-au ajutat să-mi stăpânesc emoțiile prin comportamentul lor prietenos și firesc. Blândețea, bunătatea și compasiunea sunt cuvinte prea mici pentru a-i descrie. Vă mulțumesc, Claudia & Albert!

Bogdan este cel mai implicat și talentat director de imagine al competiției SuperBlog și cel care m-a asigurat că ”aparatul de filmat” nu este un bau-bau, motiv pentru care am reușit să fiu destul de relaxată în momentul în care am fost în fața tuturor cu microfonul în mână. Prietenos și cumsecade, poate fără să știe, prin cele câteva cuvinte pe care mi le-a spus m-a ajutat foarte mult. Mulțumesc, Bogdan!

2.Am fost alături de superbloggeri

Aleg să nu fac o listă de menționări, deoarece sunt foarte mulți și chiar nu îmi doresc să uit pe cineva. Mă bucur că am reușit să le ascult vocile, să le privesc ochii și să le surprind zâmbetele.

Super bloggerii sunt de toate felurile, unii mai veseli, alții mai serioși, dar pentru mine toți sunt frumoși chiar dacă eu nu pot fi pe placul tuturor. Deși sună utopic, asta sunt eu; am ales să las deoparte orice supărare sau nedreptate din timpul competiției și să privesc partea frumoasă a tuturor oamenilor din jurul meu. Pentru că da, chiar dacă am câștigat Trofeul, asta nu m-a lipsit de momente dificile în care m-am rătăcit, în care am plâns și în care m-am simțit ca o marionetă în acel clasament. Dar ce rost are să le mai scriu? Nu, nu mă văd cu sacii în căruță și tac. Însă în viață supărările trebuie alungate primele din inimile noastre.

3.Am primit Trofeul mult dorit

trofeu superblog

De el voi scrie… mai nimic. Nu-mi place să mă laud și nici lui nu îi place să fie lăudat. Poate vedea întreaga lume cât este de frumos. Când l-am primit, sufletul meu a zâmbit atât de larg încât m-a zguduit. A fost un moment special pe care nu îl voi uita vreodată.

4.Am făcut o poză de grup în premieră…

castigatori superblog

… cu toți câștigătorii SuperBlog prezenți la Gală: Georgiana Mihaila, Daniel Botea, Cristina Lincu, Dana Afrasinei și Catalina Bianca Cucu. A fost un moment special și mă bucur că am avut această onoare. Acum am aflat pe pielea mea cât de mult muncește cel care primește un astfel de trofeu. Și da, am muncit mai mult cu 1 punct. SUNT MÂNDRĂ DE ASTA!

5.Am râs din nou

Când am ajuns la Hotel Royal Boutique, gazda noastră – un loc foarte călduros și primitor, l-am zărit chiar la intrare pe Eustachiu Belafonte Clementin aka Gigel aka Givan Iusein, super bloggerul care a scris cel mai bun articol de final al competiției : Misiune îndeplinită, articol pe care l-am ascultat într-o înregistrare audio cu vocea talentatei Olimpia Săpunaru și la care am râs din nou în hohote. Minunat, GigiEL! Felicitări sincere!

6.Am mâncat tort

Unul gustos, cu o cremă fină și foarte dulce. A fost emoționant momentul în care ne-am adunat toți în jurul lui și am cântat ”la mulți ani” împreună cu Anca Chirvase și Formația Ciprian Dan .

tort superblog

+ 1 motiv

Deși am spus că nu voi menționa pe nimeni, este necesară excepția, deoarece am primit o carte în dar de la Emil Călinescu, un zâmbet larg de la Otilia Dima și o îmbrățișare caldă de la Issabela Cotelin, iar aceste gesturi contează enorm de mult pentru mine. Vă mulțumesc!

Pentru mine a meritat totul…

… chiar dacă am fost obosită și la un moment dat nu mai auzeam vocile celor din jurul meu. Mi-ar fi plăcut să fi fost odihnită și să mă fi bucurat și mai mult de Gala SuperBlog. Aici este acea tristețe pe care o resimt. A trecut mult prea repede pentru mine, iar oboseala cruntă mi-a diminuat din simțuri. DAR, pentru că îmi doresc să îi cunosc și mai bine pe superbloggeri, să dansez hora cu ei și să ciocnesc un pahar de vin (de orice culoare) cu fiecare, promit că voi mai merge la o Gală și sper (vreau) chiar la următoarea.

Așadar, Gala SuperBlog a fost o experiență plăcută atât cât mi-a permis ”nesomnul”.

În încheiere

înregistrarea video de la Gala SuperBlog 2019

Testimonialul meu

castigator superblog dana codori

SuperBlog este o competiție care ajută foarte mult la dezvoltarea profesională şi personală. Am învățat să scriu mai bine, să îmi setez prioritățile, să fiu mai organizată, să ştiu ce îmi doresc şi să fiu perseverentă. Toate acestea au dus la țelul împlinit de a termina competiția pe primul loc, iar Trofeul SuperBlog îmi va aminti mereu că pot obține tot ceea ce îmi doresc.
Legenda spune că SuperBlog este o familie, ceea ce pot confirma, mândră fiind că fac parte din comunitatea oamenilor frumoşi, pasionați de scris şi talentați. A câştiga Trofeul nu este o misiune uşoară, fapt care face competiția şi mai interesantă. Este un adevărat maraton, dar şi un bun antrenament pentru succes, deoarece înveți să fii un învingător şi să îți doreşti din ce în ce mai mult. 

Din punct de vedere mental, determinarea şi ambiția sunt două virtuți importante pentru cei care îşi doresc primul loc, dar şi capacitatea de a depăşi momentele dificile este un criteriu de bază. Din punct de vedere practic, fundamentale sunt atenția la detalii, documentarea şi capacitatea de a împleti stilul personal de a scrie cu stilul dorit de către sponsori. Asta neînsemnând că ar trebui să renunți total la tine, ci să modelezi totul pentru a-i împăca pe toți. Am observat că încăpățânarea şi revolta nu aduc reuşite în niciun domeniu al vieții, deci nici în SuperBlog
Voi destăinui acum un mare secret: iubeşte Trofeul, iar el te va iubi şi va veni la tine! Eu l-am iubit atât de mult încât l-am desenat şi l-am ținut pe noptiera mea tot timpul, iar acum este fizic lângă mine. L-am chemat, l-am iubit şi a venit. Pentru a nu-mi uita nicio clipă țelul, am ales două citate motivaționale pe care le-am avut la vedere tot timpul şi pe care le-am citit zilnic (de aplicat în absolut orice îți doreşti):
„If you can see it in your mind, you can hold it in your hands” – Steve Harvey
„If you’re going to do it, go all the way! DO IT!” – Neal Donald Walsch

Ei bine, acestea fiind scrise, fie că faci parte din comunitatea SuperBlog, fie că eşti doar un cititor în vizită, îți doresc mult succes!”- DANA CODORI – casutaunuimelc.
ro

Toate cele bune!

navigatie

10 Responses

  1. Mi-am pierdut pisicuța și-am căutat-o tot prînzul. Nici premiul premiilor nu m-ar mai fi interesat azi.
    Dar ai reușit să mă faci să zîmbesc cu drag și să-ți trimit un gînd bun, pe drum de seară… Mulțumesc <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *