anaphielle

Am întrebat 10 bloggeri români… – Leapșa

leapsa bloggeri romani - casutaunuimelc.99xp.ro
Share

S-a dat startul pentru Leapșa Bloggerilor, iar eu am fost invitată de Eva Ancuța Hamza – Evatopia și Elvira Bogos – Suflet de Turist să răspund la cele 10 întrebări pentru bloggeri români. Mulțumesc pentru tag!

Această leapșă îmi amintește de jocul ”Adevăr sau Provocare”, fiind pusă în situația de a răspunde franc unor întrebări simpatice sau ”incomode” și, sincer, nu știu de la cine a pornit această idee, dar mi se pare o modalitate minunată de a conecta bloggerii din România, oferind totodată posibilitatea de a descoperi bloggeri noi.

Așadar, nu voi mai lungi introducerea și voi trece direct la joc.

Am întrebat 10 bloggeri români

Dacă ai putea alege un fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună (fără să ai voie să mănânci altceva), care ar fi acela?

Probabil mi-ar fi dificil să mănânc același fel de mâncare timp de o lună, dar dintre toate bucatele aș alege sarmalele făcute după rețeta Jamila Cuisine, deoarece este felul meu preferat de mâncare, este consistent și poate astfel m-aș sătura în sfârșit de ele. :))

Sarmale cu carne de vita si rata – Jamila Cuisine

întrebări pentru bloggeri români

Pleci într-o vacanță de două săptămâni pe o insulă exotică și aproape pustie și poți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger și un antreprenor (români sau străini). Pe cine iei?

Dificilă întrebare pentru o persoană căreia îi place solitudinea (nu singurătatea!). Ei bine, dacă nu aș avea încotro, l-aș alege pe Bear Grylls – pot considera că este actor mai mult decât prezentator, așa-i? 😀 Cineva trebuie totuși să mă ajute să supraviețuiesc.

Iar a doua persoană ar fi unul dintre vloggerii puști care sunt în vogă acum, de exemplu: Selly, Gumi…etc. 5 Gang (a trebuit să îi caut, fiindcă nu îi știu pe nume). De ce? Ei bine, poate după două săptămâni luni în pustietate le-ar veni mintea la cap.

Știm cu toții că în copilărie visam cel mai mult. Spune-ne un vis pe care îl aveai in copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Ehei, mult visez și acum, însă pe-atunci… O lungă perioadă de timp mi-am dorit să devin fotomodel – până când am crescut și mi-am dat seama ce înseamnă cu adevărat această industrie. Deci asta nu s-a împlinit. Nici restul ideilor de tip ”când voi fi mare voi deveni…”, exceptând una:

Când voi fi mare voi deveni fericită…

Acesta este un vis îndeplinit: de a avea o familie frumoasă, un soț care mă iubește, doi copii minunați și multe animăluțe (un cățel și trei pisici) – pentru că mi se spunea destul de des că voi avea parte de… un bărbat alcoolic și violent, mulți copii și … nu mai continui pentru că e trist. 😀

întrebări pentru bloggeri români

Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai buna/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că îți place?

10 bloggeri români

Prietena mea cea mai bună ar ști instant că mă prefac. Nici nu ar fi necesar să scot vreun cuvânt. Da, i-aș spune că este oribil și cel mai probabil am râde împreună. Și mai cert ar fi că acel cadou ”oribil” să fie o glumă, deoarece un prieten foarte bun te cunoaște „din cap până-n picioare și mai departe până în suflet.

bloggeri români

Este sfârşitul lumii. Ce carte ai pune în capsula cosmică pentru a păstra o „urmă” a umanităţii?

sapiens carte

Sapiens, bineînțeles. este o carte plină de informații utile. Clar nu deține adevărul absolut – acesta rămânând în continuare relativ, însă mi se pare cea mai potrivită pentru a păstra ”urma” umanității, fără zmei și Ilene Cosânzene cu Feți frumoși și căluți cu aripi.

Dacă ai putea călători în trecut și să discuți cu tine cel/cea de 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? (maxim 3)

  1. Gândește de două ori înainte să iei o decizie
  2. Succesul are întotdeauna un preț
  3. Trecutul nu are nimic nou să îți spună
doua oi / blogger români

Ți se oferă șansa de a juca în filmul realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Cartea mea preferată are deja un film: Lord of the Rings. Probabil aș alege să o interpretez pe Arwen (Liv Taylor), dar într-o nouă ecranizare în care personajele feminine să aibă parte de mai multă implicare, acțiune și aventură.

stapanul inelelor

întrebări pentru bloggeri români

Ce te motivează să scrii pe blog?

Pur și simplu îmi place. Nu mă motivează ceva anume. Îmi place foarte mult să scriu și uneori să îmi expun părerile, ideile, sfaturile – poate cuiva va fi de folos. Blogul este pentru mine o a doua poartă care mă ține conectată de lume. Am descoperit acest mod de exprimare, iar când simt nevoia să transmit ceva, o fac.

casuta unui melc bloggeri români

Primești un premiu (în bani) pe care ești convins/ă că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Aș fi convinsă că nu îl merit doar dacă am trișat, ceea ce este exclus. Dar luând această situație ipotetic, ar fi două variante: refuz premiul sau îl iau și ofer banii cuiva care se află într-o situație dificilă.

bloggeri români

Spune-ne ceva despre tine ce nu ai mai spus public până acum.

Îmi este foarte, foarte frică de întuneric și, deși știu/conștientizez că nu este bine pentru mediul înconjurător, dorm cu veioza aprinsă.

10 bloggeri români

Acestea au fost întrebările și răspunsurile, iar leapșa „Am întrebat 10 bloggeri români…” merge la:

Givan Iusein – La Gigel

Potecuța – Poteci de dor

Violeta giol – Violeta Giol

Otilia Dima – Cu ghilimele

Marta Cinipa – Mama de 2

Cătălina Popa – Cătălina Popa

Răzvan Dobre – Răzvan Dobre

Costin-Daniel Neață – Gânduri și Opinii

Camelia Maria – Cîmpean – Toamna mea

Cristiana Delia Cănulescu – Mixed Cuentos

Vă salut cu drag și vă doresc toate cele bune!

navigatie

13 Responses

  1. Mi-au plăcut în mode doesebit răspunsurile tale, m-ai făcut şi tare curioasă cu sarmalele alea 😀
    Eu am primit leapşa asta de la Issa, am răspuns deja dar îţi mulţumesc din inimă că te-ai gândit şi la mine!

    1. Mă bucur că ți-au plăcut răspunsurile, dragă Potecuță! M-am uitat pe blogul tău, dar nu am văzut articolul. La Issa am văzut că a mai fost etichetată, motiv pentru care nu am provocat-o și eu 🙂 Te îmbrățișez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *