anaphielle
Share

Vrei să scrii o carte?

Imaginația și fantezia dansează împreună în mintea ta creând povești impresionante numai bune de dat mai departe. Vrei să le scrii. Să oferi fantasticul tuturor. Sau poate pur și simplu îți dorești să eliberezi toate poveștile pentru a face loc altora noi. Astfel că alergi cu entuziasm spre monitor sau spre coala albă de hârtie pentru a scrie un cuvânt, două, trei, zece mii…

sa scrii o carte

Dar, surpriză! Te blochezi în fața unui alb imaculat. Te forțezi apoi să scrii o introducere, ceva, orice, numai să fie… Pășești treptat de la extaz la agonie și nu înțelegi de ce cuvintele nu vor să fie scrise. De ce nu există un cititor de gânduri care să așeze toată imaginația în scrieri?

Și dacă reușești să scrii, parcă ceva nu e bine oricât de mult ai edita. Obișnuiam să spun: ”în capul meu sună mai bine!”, dorindu-mi să pot crea structura primei cărți astfel încât scrierea ei să devină plăcută, ușoară și rapidă. Apoi am aflat că a scrie o carte nu înseamnă doar să transpun pe hârtie imaginația bogată pe care o am. Aveam nevoie de o schimbare totală a tuturor sentimentelor și obiceiurilor mele.

Nu știam:

  • Cum să creez structura primei cărți astfel încât scrierea ei să devină plăcută, ușoară și rapidă
  • Cum să îmi îmbunătățesc lumea interioară, eliminând stresul, în timp ce scriu
  • Care este mind set- ul și psihologia din spatele scrierii unei cărți
  • Cum să mențin starea de ”flow” despre care citisem că este cel mai important factor în viața de scriitor?
  • Care este metoda pe care scriitorii o folosesc pentru a reuși mai bine să păstreze echilibrul între sarcinile de zi cu zi și scris
  • Cum să depășesc limitările Fricilor care mă țineau blocată și nu mă lăsau să termin de scris cartea
  • Cum să induc o stare de relaxare atunci când simt că nu mai sunt capabilă să scriu
  • Cum să devin autor de carte fără să mai aștept să vină momentul potrivit

Am aflat …

… răspunsurile tuturor acestor preocupări și chiar mai mult de atât, punându-mi toată încrederea și speranța într-o singură persoană; într-un mentor care cunoaște Calea Către Carte .

cum sa scrii o carte

Cursul Gratuit!

Cum să scrii Prima TA Carte când nu ai timp și nici încredere în tine

L-am urmat și am aflat cum să depășesc toate obstacolele și să anihilez temerile ce îmi blocau Calea către Prima mea Carte.

Am primit GRATUIT, direct în inbox, METODA care prezintă 43 pași esențiali pentru a scrie CARTEA care să atingă inima cititorului.

sa scrii o carte

”În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

– M.C. Simon

Cursul privat

Pe lângă cursul cu cei 43 de pași esențiali care m-au ajutat foarte, foarte mult, M.C. Simon, mentorul, organizează și un curs în care pur și simplu te ia de mână și lucrează împreună cu tine toată structura cărții tale. Acest curs durează 4+1 săptămâni iar marea promisiune a cursului este că, folosindu-te de această structură (foarte bine gândită), tu să fii în stare să scrii o carte de impact, în doar 3 luni. O carte pe care cititorul s-o aprecieze la adevărata valoare și pe care s-o considere nu doar interesantă ci și utilă.

Nu trebuie sa fii bun la ceva ca sa începi, dar trebuie sa începi ca să devii bun, spunea Zig-Ziglar, unul dintre cei mai cunoscuți autori și vorbitori motivaționali americani.

Deci, vrei să scrii o carte?

Am absolvit cursul, iar în urma acestuia declar că am învățat foarte multe ”secrete” care mă vor ajuta pentru totdeauna în Calea către toate cărțile mele. Încă nu sunt decisă cu publicarea cărților, dar pentru mine este foarte important că m-am eliberat de toată imaginația care era ca o oală sub presiune în mintea mea.

Tu ce îți dorești? Fie că vrei pur și simplu doar să scrii sau îți dorești din suflet să devii autor publicat şi dacă ești în căutarea drumului spre propria ta carte, îți recomand din suflet să îi permiți Mirelei să te ia de mână și să te ghideze spre calea cea bună.

Deci, vrei să scrii o carte?

calea catre carte, cum sa scrii o carte

Îți doresc mult succes!

surse foto: pexels.com, arhivă personală, logo Calea către carte.

navigatie

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *