anaphielle

Rețeta familiei fericite cu CR-V Hybrid

Share

honda hybrid

În Declaraţia Universală a Drepturilor Omului se menţionează că „familia este elementul natural şi fundamental al societăţii”, iar oamenii de știință afirmă că familia are un rol foarte important în fericirea şi bunăstarea oamenilor. Dar care este rețeta unei familii fericite?

Unul dintre lucrurile importante într-o familie este petrecerea timpului împreună, comunicarea şi stabilirea unor obiective comune. Pe lângă acestea, un ingredient important care contribuie la unitate şi fericire este luarea meselor împreună. 

O viață mai ușoară = O familie fericită

Pe baza acestor criterii am găsit o rețetă care consider că va ajuta mulți părinți. Este pentru întreaga familie, originară și originală din Japonia, gândită special pentru a satisface toate papilele gustative ale fericirii. La final veți găsi și desertul.

"Familie fericită cu sos de CR-V Hybrid"

Credit: Honda Trading România

„Gândeşte-te la familia ta astăzi şi în toate zilele ce urmează, nu lăsa că lumea plină de obligaţii să te reţină să arăţi cât de mult îţi iubeşti siguranţa familială.” (Ap.Iosif)”

honda

Ingrediente

 • 2 picioare femeie

 • 2 picioare bărbat

 • câteva picioare copii

 • 4 picioare câine

 • 1.672-1.726 kg sos Honda CR-V Hybrid

 • zâmbete din belșug

Indicații

 1. Sosul Honda CR-V Hybrid se comandă direct de pe hondatrading.ro, varianta Executive – full options, cu sistem Honda Sensing pentru siguranță maximă.

 

ATENȚIE: Este important ca sosul să conțină:

– Volan încălzit

– Plafon panoramic cu deschidere

– Display Head-Up

– Scaun sofer reglabil electric cu memorie

– Banchetă spate încălzită

– Hayon cu acționare electrică (hands-free)

– Sistem complet de siguranță Honda Sensing

– Apel de urgență 112 (E-Call), etc.

(vezi toate ingredientele pe hondatrading.ro)

 1. Se iau toate picioarele și se bagă în Honda CR-V Hybrid, apoi se amestecă bine în plimbări zilnice până la școală, la serviciu și plimbări de weekend sau concedii….

 2. Se condimentează din belșug cu zâmbete până se creează amintiri de neuitat.

 3. Se servește caldă pe Jante aliaj 18″ și Anvelope 235/60R18.

 4. Pentru un plus de gust se presară cu muzică bună pe Sistem Multimedia – Honda CONNECT 7”, Apple Car Play si Android Auto, plus Sistem Audio Premium – 9 difuzoare.

Honda CR-V Hybrid îmbină perfect nevoile de autonomie, economie, tehnologie și confort, oriunde ai locui, orice ce program sau necesități de mobilitate ai. Fie că trebuie să “alergi” zilnic cu copiii la școală sau gradiniță, circuli prin zone greu accesibile sau vrei să fii oricând pregătit(ă) pentru diverse urgențe, CR-V Hybrid este perfect pentru toate gusturile.

Poftă bună, multă fericire, confort și siguranță!

În mod sigur este rețeta care îţi va aduce cel mai mare câştig dacă investeşti când, cum şi cât trebuie în ea.

logo honda

De ce consider că ar ajuta ”rețeta” cu CR-V Hybrid pentru o viață mai ușoară și mai armonioasă în familie?

Siguranță

În primul rând siguranța familiei contează enorm de mult. Dacă înainte nu mă gândeam deloc la toate sistemele de siguranță pe care le poate avea o mașină, ei bine, după ce au apărut copiii, mi s-a dezvoltat instinctul matern de apărare și doar gândul că cei mici ar putea păți ceva mă înspăimântă. Nu sunt o mamă extra protectivă sau paranoia, am încredere în modul meu de a conduce, însă neprevăzutul se poate întâmpla din surse externe, iar prevenția este cea mai bună modalitate de apărare. Tocmai de aceea, știind că pentru japonezi siguranța reprezintă o trăsătură aparte, am început să caut o mașină de familie din modelele Honda care să dispună de un sistem revoluționar.

honda hybrid

siguranta honda

Sistemul revoluționar Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile în industrie și este echipat standard pe majoritatea modelelor Honda de ultimă generație. Rolul său este de a detecta pericole ce ar putea fi trecute cu vederea în timpul deplasării, fie acestea coliziuni iminente sau părăsiri de bandă și carosabil. Odată detectate, sistemul va interveni cu semnale audio-vizuale de alertă și măsuri de corectare a traiectoriei și vitezei, pentru a menține șoferul, pasagerii și vehiculele din jur în siguranță deplină.

Economie

În al doilea rând, într-o familie există multe cheltuieli, fapt pentru care orice economie este binevenită. Rețeta se poate savura în orice parte a orașului sau a lumii, deoarece tehnologia Honda Hybrid a noului CR-V îmbină un motor ultra-eficient pe benzină 2.0 litri i-VTEC cu două motoare electrice de mare putere, generând un total de 184 CP. Rezultatul este un condus dinamic și silențios, cu emisii și consum reduse, toate fără opriri și fără cabluri de încărcare.

honda hybrid

economie honda

A conduce un hibrid înseamnă a consuma mai puțin combustibil decât o mașină convențională. A consuma mai puțin combustibil înseamnă mai puține vizite la service, ceea ce înseamnă costuri mai mici de funcționare și, a utiliza mai puțin combustibil înseamnă emisii mai mici – ceea ce este lucru bun nu doar pe plan familial, ci și pentru mediul înconjurător.

Spațiu

Atunci gând gătești fericire pentru familie ai nevoie de o ”bucătărie” mare.
De exemplu:

Lungime (mm)
4.600 mm
Lățime (mm)
1.855 mm
Înălțime (mm)
1.679 mm
Masa maximă autorizată (kg)
2.275 kg
Masă maximă suport bagaje plafon (kg)
75 kg
Capacitate portbagaj VDA (litri)
497 l
Capacitate maxima de tractare cu sistem de frânare (kg)
750 kg
Masă maximă tractabilă fără sistem de frânare (kg)
600 kg
Greutate maximă cârlig remorcare (kg)
100 kg

Dacă detaliile de mai sus par prea tehnice, pentru o ulterioară explicație spun doar că CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Este proiectat pentru a ușura viaţa cu funcţii precum hayon acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.

honda cv-r hibrid

Design

Poate pare ciudat, însă pentru mine este important cum arată atât la interior cât și la exterior, deoarece atât eu, cât și soțul meu nu trebuie să punem 100% accent doar pe rolurile de părinți, ci și pe gusturile personale. Bineînțeles, cu atenție se poate găsi echilibru între viața de familie și viața de cuplu. Întreg design-ul Honda CR-V Hybrid a fost dezvoltat pentru a spori performanța și a maximiza eficiența aerodinamică.

Farurile distincte și spatele agresiv împreună cu panourile sculptate, creează un design care îl diferențiază de alte SUV-uri, ceea ce ne oferă sentimentul că, văzută din exterior, această mașină nu spune doar ”atenție copii la bord”, ci afirmă un bun gust și eleganță prin liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roților până la capota frumos sculptată.

Tehnologie și confort

Până la urmă nu trebuie să rămânem în urmă cu moda. Ne dorim să fim în totalitate o familie ”cool”, iar Sistemul Multimedia – Honda CONNECT 7”, Apple Car Play si Android Auto sunt câteva dintre funcțiile care participă într-un mod pozitiv la călătoriile cu copiii. În plus, tehnologia i-MMD oferă o experienţă de condus impresionantă, calmă și eficientă, ce livrează lin puterea optimă prin comutarea automată între trei moduri de a conduce: Electric Drive, Hybrid Drive şi Engine Drive.

honda hybrid

Acestea fiind scrise, dezbătute și argumentate,
așa cum am promis, ofer și desertul.

Desert Familie fericită

 

 • Porții: zilnic
 • Dificultate: ușor
 • Listare
 

 


Credit: inima și iubirea

“O familie fericită nu este altceva decât un Rai timpuriu” (George Bernard Shaw)

Ingrediente

 • câte o linguriță de iertare pentru fiecare
 • 2 litri de prietenie
 • un vârf de speranță
 • o lingură mare de umor
 • zâmbete
 • iubire

Indicații

Se amestecă bine toate ingredientele și se pun în inimi. Acest desert se servește în orice moment din zi și din noapte. Pentru un plus de gust se adaugă și mai multă iubire.

*Sâmbăta seara, !doar dacă nu este necesar condusul mașinii!, desertul se servește de către adulți împreună cu o sticlă de Sake. Opțional: chemați bunicii să stea a doua zi cu copiii.

POFTĂ BUNĂ ȘI MULTĂ FERICIRE!

Iată că nu e niciun secret să ai o familie fericită. Totul începe cu o poftă profundă de a avea tot ce este mai bun și mai apoi se trece la fapte pentru a prepara rețeta potrivită. Se cere un ingredient special, dar merită efortul.

Noul CR-V Hybrid = Pasiune în design. Condus dinamic. Calm interior. Tehnologie captivantă. Spațiu.

Articol scris în cadrul competiției SuperBlog 2019

Proba 26: Noul CR-V Hybrid, parte din familia ta

– Honda Trading Romania –

surse info: brief probă SuperBlog, hondatrading.ro, semneletimpului.ro, inspirație desert: lipicios.ro

surse foto: Honda România , pexels.com

navigatie

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *