anaphielle

Frumoasa Verde și farmecul ei deosebit

farmec frumoasa verde - casutaunuimelc.99xp.ro
Share

Cine să fie oare Frumoasa Verde și ce are atât de special încât farmecul ei o deosebește?

Ea este femeia care iubește, care zâmbește și cântă cu inima mereu. Ea vorbește cu Natura în fiecare zi. Frumoasa verde invocă puterea naturii, știind că aceasta îi este mamă, muză și prietenă. Farmecul Frumoasei este atât de natural, încât toți cei din jur rămân uimiți. Ea nu are nevoie de prea multe farduri pentru a-și acoperi imperfecțiunile. Femeia aceasta a înțeles că perfecțiunea naturii este absolută.

frumoasa verde

Am cunoscut-o într-o bună zi și m-a uimit cu empatia și bunătatea ei. Eu eram atât de lipsită de strălucire, fără vlagă și ursuză, iar ea m-a ghidat spre calea cea bună. Îmi doream să fiu ca ea, frumoasă, naturală… și i-am spus tristă:

– Îmi doresc să fiu ca tine, dar aspectul meu fizic îmbătrânește înainte de vreme…

Stai fără grijă, a răspuns, poți fi și tu ca mine. Toate femeile pot fi Frumoasa Verde. Invocă puterea naturii, iar aceasta îți va oferi farmec. Natura ne inspiră și ne împrumută din puterea și bogăția ei, pentru a ne îngriji sănătatea interioară și exterioară.

Să fii Frumoasa Verde este simplu.

Răspunde corect la următoarea întrebare și te voi ghida în totalitate.

Cine a creat prima formulă anti îmbătrânire din lume

Iată ghidul Frumoasei Verde:

”Să ai grijă de tine la interior și la exterior”

Pe tot parcursul anului trebuie să ai grijă de tine, mi-a spus, dar în anotimpul rece, sistemul imunitar este mai sensibil, fiind mai expus virușilor și bacteriilor cu care trebuie sa lupte constant. Sistemul imunitar este o linie foarte importantă de apărare a organismului, iar toți agenții invadatori pot fi stopați mobilizând resursele organismului pentru a lupta împotriva bolilor sau afecțiunilor.

Așadar, ce crezi că poți alege din natură pentru imunitatea ta?

Eu am ales Cătina, deoarece acțiunile majore ale acestei plante sunt de o diversitate impresionantă. Aceasta este vitaminizantă, mineralizantă, imunostimulatoare, imunoreglatoare și antialergică. Pe lângă Cătină, diminețile și serile beau un ceai natural din plante care ajută la stimularea sistemului imunitar: Măceșe, Cimbrișor și Frunze de Brusture.

Iată încă o întrebare pentru tine:

Ce este Equibiome?

Complexul Microbiom Poliplant Protect din noua gamă Gerovital Plant este format din Equibiome și un complex natural de plante din flora locală precum extractele din Semințe de Castan, rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis. Acestea au acțiune purificatoare, anti-inflamatoare și epitelizantă.

– Aaa, deci este posibil să invoc puterea naturii prin fiecare produs 100% românesc pe care îl folosesc? – am întrebat-o entuziasmată.

– Exact! Produsele Gerovital Plant conțin ingrediente de origine naturală în proporție de peste 98%. Le poți folosi cu încredere, draga mea! Întotdeauna fața este cea mai expusă agenților invadatori, iar cel mai mare bine pe care îl poți face pielii este să îngrijești și să întărești microbiomul său.

Ce alegi din gama Gerovital?

După ce am văzut produsele am ales astfel:

Dimineața îmi curăț fața, ochii și buzele cu Apa Micelară Microbiom Protect, iar apoi aplic Cremă Antirid Nutritivă pentru a stimula procesele de reparare și regenerare proprii pielii. Cu o structură care pătrunde ușor în profunzimea pielii, crema previne și atenuează ridurile, redându-i frumusețea naturală.

Una dintre cele mai mari bucurii este că nu îmi mai ascund cearcănele sub straturi de fond de ten. Mult mai potrivită pentru zona ochilor mei este crema anticearcăn antirid. Complementar, această cremă are și efect de mascare optică a cearcănelor inestetice.

Seara am ales să folosesc fiole Booster Vitalitate și Strălucire Microbiom Protect – este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele. De ce seara? Pentru a permite tenului să se regenereze mai rapid. Pun în palmă conţinutul unei fiole și aplic pe față prin masaj uşor.

Bonus: Pentru că și firul de păr este expus de asemenea în permanență la factori distructivi, am ales ceva și din gama Gerovital Tratament Expert – Kit regenerare păr. De două ori pe săptămână îl aplic pe toată lungimea părului, masez și îl las 15 minute să acționeze, iar apoi clătesc părul cu apă călduță. Rezultatele au fost vizibile încă de la prima aplicare.

Așadar,

Cum poți deveni Frumoasa Verde?

Astăzi sunt și eu Frumoasa Verde, iar cei din jur mă întreabă cum am obținut acest Farmec natural.

Fiindcă am făcut alegerile cele mai bune, am învățat să folosesc corect puterile naturii pentru ca întreg organismul meu să fie plin de vitalitate, eficacitate, strălucire și forță. Am înțeles că asimilarea principiilor active ale anumitor plante medicinale permite refacerea, întărirea și protecția organismului uman atât la interior cât și la exterior.

Fii și tu Frumoasa Verde!

„Dacă o cale e mai bună decât alta, atunci fii sigur că e calea naturii.”

– Aristotel

Articol scris în cadrul competiției SuperBlog 2019

Proba 25: ”Invocă puterea naturii”

– Farmec –

surse informații: brief SuperBlog, farmec.ro, produse Gerovital Plant

surse foto: Farmec, Gerovital, pixabay / featured image & fiole păr: arhivă personală

navigatie

3 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *