anaphielle

Marele secret stă în personalitatea mea

Share

meli melo

Scrisoare dedicată soțului meu

(și oricărei persoane care vrea să mă cunoască mai bine)


Dragul meu, ne cunoaștem de 13 ani. Am trecut împreună prin atât de multe peripeții, frumoase sau mai puțin frumoase și tot mă uimești când îmi spui că după atât de mult timp încă sunt un mister pentru tine.

Poate că sunt mai ciudată, nu contest. În firea mea stau adunate grămezi de flori, iar florile mele sunt de două feluri, simple sau vesele. Asta sunt eu. Nicidecum un mister. Privește-mă o secundă și mă vei înțelege. Sunt femeie, iar cu asta pot acoperi orice explicație.

Mi-ai spus, mai în glumă, mai în serios, că am dublă personalitate pentru că sunt schimbătoare. Dar te înșeli! Sunt doar eu. Flexibilă, ca apa curgătoare. Personalitatea mea este împărțită în două doar în semnul meu zodiacal. Dar noi nu ne bazăm pe astrologie, așa-i?

zodia pesti meli melo

”Acum ești veselă, mai târziu devii serioasă. Nu mai înțeleg nimic.”

– mi-ai spus

Ne cunoaștem de 13 ani și vreau să îți destăinui secretul care te va ajuta să fii pregătit pentru toate stările mele.

Dragul meu, ai omis să privești într-un singur sens. Detaliile contează mai mult decât crezi. Privește-mă cu atenție. Ce îmi completează stilul vestimentar? Uită-te la mine!

Bine, îți voi da un indiciu: când nu le am sunt prost dispusă. Nimic? Al doilea indiciu: mă binedispun îndată ce le pun pe mine.

Ok, hai să îți spun. Fii atent. Ai dreptate am o personalitate aparte, dar nu este dublă. Marele secret?

Am personalitatea Meli Melo

… și în funcție de ce accesorii sau eșarfe port îți poți da seama de toate stările mele. Iată cum:

Pentru momentele în care mă simt descurajată…

meli melo

… port pandative care să îmi aducă aminte că nu am ajuns la un capăt de drum. Se spune că speranța moare ultima, iar eu mai cad uneori. Este normal. Viața în sine este cu suișuri și coborâșuri. Așadar, când vezi că pe pieptul meu stau așezate aceste pandative, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să mă îmbrățișezi și să-mi povestești de toate reușitele mele.

Pentru momentele când am nevoie de o iubire drăgălașă

meli melo cercei

Acești cercei simpatici te-au făcut mereu să zâmbești si m-ai alintat jucăuș. Domnul Moustache ești tu, chiar dacă de fapt porți barbă, și de fiecare dată când port acești cercei mă binedispun fiindcă sunt jucăuși, drăguți și transmit mesajul meu. ”Kiss Me” presupun că nu mai au nevoie de nicio explicație. Știi că nu îmi place mereu să fiu pupăcită, astfel că de-acum îți va fi mult mai simplu să știi când sunt acele momente în care starea mea este numai bună de oferit și primit săruturi.

cercei argint meli melo

Totodată, voi profita de ocazie pentru a-ți arăta wishlist-ul meu pe de pe Meli Melo. Astfel că voi avea nevoie și de acești cercei cu cheia sol pentru toate momentele când vreau să stau pur și simplu la pieptul tău pentru a-ți asculta melodia inimii.

Pentru momentele în care mă simt puternică,

pandativ meli melo

iar toate virtuțile mele ies la suprafață. Elefantul reprezintă puterea regală, forța, demnitatea, răbdarea și smerenia. Acest pandativ cu elefănțel îmi creează o stare în care nimeni și nimic nu mă va opri din drumul meu. Când îl port poți fi sigur că îmi recunosc puterea interioară și nu ar fi un moment potrivit pentru polemici conjugale și copilăroase.

Totuși îmi doresc să am o colecție de elefanți pentru simbolismul acestora și iată ce am ales:

figurine decor meli melo

Da, Meli Melo are și obiecte de decor interior. Până la urmă și casa trebuie accesorizată așa cum se cuvine, nu? Căminul nostru trebuie aranjat în așa fel încât să ne reprezinte pe noi în primul rând. Dar să trec mai departe.

Pentru momente în patru

Când pur și simplu onorez iubirea din familia noastră, port pandativul acesta:

talisman familie

Vă am mereu în inima mea, dar când vezi acest accesoriu să știi că dau momentele noastre în doi, femeie-bărbat, pentru clipe în patru, cu ieșiri în familie, la o pizza ori la un parc de distracții. Pur și simplu îmi doresc să creem împreună ocazii frumoase de care ne vom aminti cu drag peste ani, chiar dacă asta ar însemna doar să ne întindem toți patru pe canapea și să ne uităm la desene animate.

Dacă tot este vorba de familie, uite câteva rame foto minunate. Una, bineînțeles, pentru noi și dacă tot vine Crăciunul cred că ar fi un cadou minunat pentru celelalte persoane dragi nouă. Știi că bunicilor le plac foarte mult pozele. Sunt rame foto și pentru părinți. Tu încă le poți face amândurora acest cadou, eu îl voi face doar mamei. Știi deja că este o modalitate frumoasă și de suflet să le arăți celor dragi că îi iubești.

rame foto meli melo

Pentru echilibru

meli melo

Pentru momentele în care am nevoie de echilibru între adultul și copilul din mine port cercei rotunzi în culori calde și accesorii de păr gingașe. Acestea îmi oferă o stare de bine, iar tu poți ști că dispoziția mea generală va fi una foarte bună.

Mi-am mai pus pe wishlist și următoarele accesorii de la Meli Melo pentru a avea parte de diversitate. Știi că detest monotonia.

accesorii meli melo

Pentru mine

esarfa albastra

Când port eșarfa albastră personalitatea mea Meli Melo este în punctul maxim. Albastru este culoarea considerată cel mai adesea simbolul a tot ce este legat de spiritualitate. Poate că dă impresia de rece, dar pe mine mă predispune la meditație. Chiar și specialiștii în psihologie abisală asociază albastrul cu „relaxarea spirituală, cu un mod de viață liniștit, ușor și cumpănit”.

În simbolistica populară albastrul este considerat culoarea loialității, dar și a lucrurilor misterioase, a mistificării și a incertitudinii. Așadar, nu încerca să mă înțelegi în totalitate când port eșarfele albastre. Sunt clipele mele de solitudine. Zilele în care îmi doresc să fiu doar eu cu mine.

Aceste patru eșarfe îmi vor completa cât de curând colecția:

esarfa albastra meli melo

De ce Meli Melo?

Pentru că brandul Meli Melo dispune de o varietate mare de accesorii & bijuterii, încurajându-mi astfel stilul unic, produsele fiind inspirate din elemente romantice, moderne și urbane. Evoluția & succesul brandului a dus la apariția unor noi game de produse, precum articolele vestimentare, decorațiunile interioare sau obiectele de bucătărie. Astfel, Meli Melo a reușit să-mi satisfacă tot mai multe nevoi, transformându-se în magazinul pe care îl aleg cu încredere, deoarece în diversitatea produselor pot găsi mereu ceea ce mă reprezintă cel mai bine. Meli Melo îmi pune în valoare individualitatea, personalitatea şi stilul vestimentar unic, oferind culoare și stil printr-o gamă completă de accesorii de modă.

În concluzie…

Dragul meu, poate că ai dreptate, sunt o persoană misterioasă, dar cu siguranță nu am personalitate dublă. Nici în glumă, nici în serios.

Ți-am explicat totul acum pentru ca tu să știi mereu cum sunt când port lucrurile potrivite. Poate astfel nu te vei mai simți indus în eroare.

Accesoriile mele sunt elemente foarte personale și dacă le observi la timp schimbă total modul în care tu și oricine din jurul meu puteți percepe stările mele. Acesta este stilul meu unic. Toate cele prezentate îmi pun cel mai bine personalitatea în evidență. Totuși ai putea și tu să cauți câteva accesorii de bărbați pe Meli Melo care să îmi transmită mai clar cum te simți.

În final îți las o poză cu mine. O poză care mă caracterizează și care te va ajuta să mă înțelegi și mai bine.

personalitate meli melo

Ai prins ideea acum?

Cu drag, soția, iubita și zăpăcita ta.

Te iubesc!

Articol scris în cadrul competiției SuperBlog 2019

Proba 22. ”Accesoriile potrivite momentului„

Sponsorul probei: Meli Melo

surse informații: Meli Melo Paris, wikipedia

surse foto: semn zodiacal – eastrolog , fotografii arhivă personală și produse Meli Melo Paris

navigatie

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *