anaphielle

The Answear: totul este posibil!

Share
answear

Iată câteva întrebări pentru tine:

Care-ți sunt visurile, ce faci pentru ele și cum le aduci în realitate? Care este stilul tău de a-ți construi viața pe care ți-o dorești? Cum stai cu încrederea în tine?

Iată câteva răspunsuri pentru tine:

Crede-mă pe cuvânt: totul este posibil!

Felul în care îți îngrijești aspectul fizic și modul în care te îmbraci are legătură cu nivelul de încredere pe care îl simți. Sunt studii care dovedesc asta, iar eu vin să completez, spunându-ți că pentru a-ți împlini visurile este nevoie de mai mult decât să visezi. Totul pornește de la tine, de la felul în care te vezi până la modul în care acționezi.

Puterea exemplului

Fiecare dintre noi avem un idol, un model care ne inspiră și al cărui exemplu îl putem urma.

Primul lucru pe care îl vezi la un om de success este aspectul fizic, felul în care se îmbracă, poziția corpului, încrederea pe care o afișează… Această primă impresie îți trezește interesul pentru ca mai apoi să afli cum a ajuns acolo unde este și care este exemplul pe care îl poți adopta.

Priyanka Chopra este una dintre femeile pe care le admir foarte mult. Prima impresie: Stilul vestimentar! A doua impresie? Încrederea și principiile ei de viață!

Sigur te-ai uitat și tu cel puțin o dată la fotografia idolului tău, de la un eveniment monden, și ți-ai fi dorit să ai o ținută asemănătoare, însă ideea “Ce rost are? Sigur este scumpă!” ți-a venit imediat în minte.

Este posibil!

Să te îmbraci ca o vedetă și să nu cheltui o avere

tinute answear vedete

Ei bine, vreau să îți dovedesc prin câteva exemple că poți adopta stilul vedetei pe care o admiri cu un buget care nu depășește suma de 999 lei. Iar apoi poți începe să pășești pe drumul spre visurile tale cu o atitudine puternică, urmând nu doar exemplul aspectului fizic, ci și dovada că orice este posibil pentru ca tu să ajungi exact acolo unde îți dorești.

Folosindu-mă de magazinul online de haine pe care îl apreciez, îți voi demonstra că o ținută frumoasă, purtată de vedeta pe care o admiri, nu trebuie să fie neapărat scumpă.

Poartă încrederea cu tine

de sus până jos

pryanka chopra answear

Această primă ținută este dovada că eleganța și stilul se pot purta într-o singură nuanță fără niciun strop de monotonie. Eu port dungile fiindcă sunt vesele și taie din aspectul prea sobru pe care îl poate oferi o vestimentație elegantă. Un simplu palton de damă oferă stil întregii ținute, iar o poșetă minimalistă completează perfect tabloul vestimentar.

Iată cât de simplu este să găsești pe Answear o ținută de vedetă

accesorii answear
Total ținută: 744,30 Lei *

Este atât de simplu pentru amândoi

„Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în aer, pe stradă, moda are de-a face cu idei, modul în care trăim şi ceea ce se întâmplă.”

– Coco Chanel

Nu doar femeile au posibilitatea de a se îmbrăca precum vedetele, motiv pentru care mi s-a părut firesc să nu exclud domnii. Priyanka Chopra & Nick Jonas sunt un bun exemplu de ”așa da” în lumina reflectoarelor, însă oricare ar fi vedetele care ție îți plac, pe Answear.ro găsești absolut toate posibilitățile de a recrea ținutele pe care le admiri.

Dacă îți place ceva anume dintre cele două ținute, iată ce să cauți pe site:

Ținuta Priyanka Chopra

answear alb

Ținuta Nick Jonas

barbati answear

Stilul smart casual adoptat de vedete și personalități ale modei mizează de cele mai multe ori pe accesorii și piese vestimentare ale brand-urilor internaționale. În oferta Answear.ro se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 300 branduri internaționale de top.

Printre acestea se numără și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (adidas, adidas Originals, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (Michael Kors, Marco O’Polo, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfiger, DKNY).

Black Friday? Cool!

Iată și ultima dovadă că ținutele vedetelor nu sunt atât de complicate pe cât par și mai ales nu necesită o sumă enormă de bani. Fiecare ținută costă mai puțin decât crezi. Ba chiar, datorită reducerilor de nerefuzat de pe site, am reușit să mă încadrez într-un buget de 999 lei cu ambele ținute de mai jos. Dacă nu mă crezi, verifică pe answear.ro!

Este mai mult decât simplu! Se poate obține așadar pe cuplu un look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday. Profită acum!

Dacă îți place vreuna dintre piesele vestimentare de mai sus și vrei să profiți de ofertele de Black Friday pentru a-ți pregăti garderoba următorului sezon, iată ce să cauți pe site:

Ținuta Priyanka Chopra

answear

Alb și galben în combinația perfectă accesorizată cu o curea simplă de la Answear, o poșetă mini de la Mango și o pălărie Basic de la Medicine – oare se poate mai ușor de atât? Desigur! Se poate mai simplu la partea masculină:

Ținuta Nick Jonas

medicine ochelari answear

Sunt de ajuns câteva sacouri bărbătești în garderobă unui bărbat, iar tricoul alb și blugii nu vor mai fi plictisitori. Întreaga ținută este atât de simplă și accesibilă încât aș putea dovedi în nenumărate exemple că pe Answear totul este posibil!

Aspectul fizic este cartea noastră de vizită, iar atunci când simți că îți stă bine cu ceva, capeți încredere în tine. Și încrederea în tine e un lucru mare.

Prima impresie: Stilul vestimentar! A doua impresie? Încrederea și principiile de viață!

Fiecare dintre noi avem un model care ne inspiră și al cărui exemplu îl putem urma, iar ceea ce eu culeg de la femeia pe care o admir nu este doar modul în care se îmbracă, ci și modul în care gândește. Ambiția ei, determinarea, încrederea și puterea de a acționa în favoarea îndeplinirii propriilor visuri! De la Priyanka am înțeles că totul pornește de la tine, de la felul în care te vezi până la modul în care acționezi.

Așadar, pe Answear totul este posibil!

Articol scris în cadrul competiției SuperBlog 2019

Proba 20: ”Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday”

Answear.ro

*prețurile pot varia în funcție de promoții

surse info: answear.ro

surse foto: answear.ro , popsugar.com, yahoo.com, hollywoodreporter.com

navigatie

5 Responses

  1. Ai creat niște ținute foarte frumoase. Prin intermediul acestui articol al descoperit-o și pe Priyanka Chopra, și înțeleg acum de ce o admiri așa mult. Am ascultat video-ul de la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *