anaphielle

Cazare Deltă de la A la Z

Share

Aveam nevoie de o vacanță ca de aer și nu-mi găseam cheful pentru toate pregătirile. Caută bilete, cazare, transport, programe de divertisment…Și taman peste pupăză, prietenii noștri nemți ne-au spus că vor să viziteze și ei România. Să mai spun că urma să plecăm în două săptămâni? Ei bine, uite așa, pe nepusă masă, am început cercetările pentru cazare Deltă de la A la Z.

cazare deltă de la a la z - casutaunuimelc.99xp.ro
Cazare Delta de la A la Z

Da, bineînțeles că în Delta Dunării au vrut! Este renumită în întreaga lume. De când locuiesc în Germania și spun de unde sunt, primesc aceeași replică mereu: ”A ja, Rumänien, Dracula und Donaudelta! Wunderbar!*

Dacă fluviul izvorăște din țara lor, Frank și Hermine au considerat just să-și dorească să-i vadă și capătul. Păi și cum să-i fi adus eu în țara noastră frumoasă fără să aibă parte de ceva autentic? Să ne vadă portul popular, tradițiile, să guste mâncarea și pălincuța.

Astfel că am început să caut și surprinzător, în maxim o oră am fost gata cu toate pregătirile. De la A la Z. Și am avut o vacanță mai mult decât reușită! Dacă te-ai săturat de frustrările acumulate cu planificarea vacanței tale, iată ce să faci:

Planifică vacanța rapid

Intră direct pe AZ-Turism și rezolvă rapid planul vacanței tale în România. Platforma este mai mult decât simplu de folosit. Din pagina principală alegi locația unde dorești să te cazezi, stabilești tipul de locație, prețul minim și maxim al cazării și facilitățile dorite. Ai într-un singur loc peste 2000 de locații și cu atât mai multe modalități de a-ți petrece o vacanță de vis în România.

cazare deltă az turism

Atâtea oferte de călătorie pe o singură platformă online? Exact ce aveam nevoie! Și iată cum AZ-Turism a devenit partenerul meu pentru toate călătoriile din România. Pentru că toți căutăm servicii cât mai bune de turism pentru deplasările noastre, din toate experiențele vacanțelor mele în România, cel mai bun sfat pe care ți-l pot da este să îți planifici călătoriile dintr-un singur loc.

Transport, cazare, divertisment

În primul rând am căutat bilete de avion din München până la Constanța, apoi am găsit îndată transport de la aeroport până în Delta Dunării.

Cazarea am ales-o datorită facilităților oferite și programului de activități. Dintre toate ofertele de hoteluri, pensiuni și apartamente, cel mai potrivit pentru noi a fost hotelul. Vei găsi o gamă largă de oferte menite să satisfacă dorințe cât mai diverse: de la apartamente în regim hotelier, unde să te simți în cel mai scurt timp ca acasă, cazare pensiuni cu peisaje pitorești și gazde primitoare și cazare hotel de 5 stele cu tot confortul oferit de acest statut.

Frank și Hermine mi-au spus că pot deveni îndată planificator de vacanțe, dar nu le-am spus secretul. Ți-l spun doar ție: surprinzi pe oricine cu AZ-Turism. În plus, reduci semnificativ timpul și costurile datorită ofertelor compatibile oricărui buget.

Vacanța perfectă

Ei, și uite așa ”unsere freunden” au ajuns să laude România peste tot. Să-i fi văzut cum au mâncat borșul de pește și mămăliga. Sărmăluțele, chiar și slăninuța noastră servită cu ceapă și pâine coaptă pe vatră. Au ascultat cu drag grupul vocal lipovenesc și-au dansat la programul folcloric nord-dobrogean. Dar mai presus de toate au lăcrimat (și nu exagerez) când au văzut splendorile naturii începând cu locul cazării din Deltă și continuând cu vizita pădurii Letea. Am zărit caii sălbatici, iar apoi am străbătut un traseu spre Sulina și Sfântu Gheorghe până la vărsarea Dunării în Marea Neagră.

Eu și Hermine am surpins minunatele peisaje în zeci de fotografii, iar soțul meu și Frank s-au relaxat pescuind. I-am plimbat cu căruța și au băut lapte proaspăt direct de la văcuțe. A fost splendid și sunt sigură că nu am fi avut parte de toate aceste experiențe dacă nu aș fi găsit platforma care le are pe toate într-un loc adunate.

Și uite așa a urmat încă o vacanță, și încă una, și tot așa, că lista e atât de lungă pe cât e România de frumoasă. Poți ghici care a fost următoarea destinație?

castelul bran

Bonus: tips&tricks

  • Când alegi o locație, poți vedea direct pe site, pe Hartă, (street view & insight view) unde este situată cazarea, precum și distanța dintre aceasta și principalele obiective turistice;
  • Toate ofertele de cazare dispun de o descriere completă. Acordă atenție detaliilor și facilităților;
  • Pentru a nu omite obiective turistice din zona în care dorești să mergi, accesează blogul AZ-Turism pentru a cunoaște în totalitate destinațiile;
  • Dacă tot nu ai timp de rezervări, accesează secțiunea dedicată agențiilor unde poți găsi o agenție de turism care să pregătească toată călătoria;
  • Platforma s-a deschis și pentru hotelierii din afara granițelor, așadar în categoria ”sejururi” poți găsi vacanțe și înafara României;
  • Nu ai nevoie doar de laptop sau PC pentru a accesa site-ul. Acesta este optimizat și pentru telefonul mobil.
cazare deltă az
AZ – Turism

Articol scris în cadrul competiției SuperBlog 2019

Proba 17. ”Cum călătorești în România simplu și avantajos – tips & tricks”

sponsor: AZ – Turism

superblog logo
az turism logo
anaphielle

Sursa informații: AZ-Turism

Surse foto: AZ – Turism / Pixabay

* Ah da, România, Dracula și Delta Dunării. Minunat!

navigatie

8 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *