anaphielle

D3 – Dăruire, Dragoste, Determinare

Share

Ți s-a întâmplat să te simți fără energie, cu tristețe și fără chef de viață? Ți s-a spus cumva că suferi de depresie, dar totuși ai nenumărate motive să iubești viața? Spune-mi, a apărut și anxietatea din senin? Până mai ieri erai un om cu zâmbetul pe buze și plin de curaj. Ți-e dor de tine? Am găsit soluția!

Astăzi doresc să fac o confesiune și îmi voi deschide inima spre a-ți arăta câteva file din povestea mea care sper că te va ajuta.

 Într-o bună zi m-am trezit fără vlagă și aveam un sentiment acut de tristețe. Inițial am crezut că se datorează somnului agitat, dar aceste stări s-au accentuat și s-au intins pe mai multe săptămâni… prea multe. Priveam spre toate lucrurile frumoase din viața mea și nu înțelegeam de ce nu reușeam să mă bucur. Ba mai mult, ajunsesem la un moment dat să fiu ca mama cu drobul de sare din  ”Prostia omenească”, deoarece eram acaparată și de anxietate. 

Am fost mereu și sunt o luptătoare! Mama îmi spunea că sunt încăpățânată, dar de fapt am refuzat întotdeauna să mă dau bătută. Nu, eu nu îmi doream viața cuprinsă de teroare și nu puteam accepta un diagnostic venit din senin și mai ales nu unul care mi-a furat fericirea și pofta de viață. Unde plecase Dana cu râsul ei colorat și dorința flămândă de a cunoaște lucruri noi? Eram acolo, dar parcă priveam un alt om. Și nu m-am acceptat așa. Degeaba am citit și mi s-a spus în repetate rânduri că depresia și anxietatea nu se tratează și doar înveți să trăiești cu ele. Afecțiunile astea două mi-au scos la iveală adevărata determinare!

Cum am reușit să alung depresia?

Căutam, la fel ca tine, soluția care să mă ajute. Am fost la doctor, acesta m-a trimis la endocrinologie. Hormoni analizați, rezultate în norme, nimic deosebit. Bun. Am fost și la psiholog, dar stările tot nu plecau.

Până într-o zi când am găsit pe You Tube un video:

Poate te gândești acum ce treabă are depresia cu imunitatea. Dar ai observat că primul simptom al unei imunități scăzute este oboseala accentuată? Culmea, la fel este și primul simptom al depresiei. Apoi totul e ca un domino. Ei bine, în acel moment mi s-a aprins un beculeț.

”Vitaminele sunt substanțe organice, nutrienți de care organismul uman are nevoie pentru o creștere și o dezvoltare armonioasă și sănătoasă.”

Eu sunt Dana, iar cu inițiala numelui meu încep cuvinte precum Dăruire, Dragoste și Determinare. Am pe frigider un bilețel pe care să îl văd zilnic și care să mă motiveze, iar datorită acestui bilețel mi-a trecut prin cap să caut despre vitamine.

Vitamina mea era scrisă acolo, chiar înaintea ochilor mei.

Am fost ca Arhimede din Siracuza. Am strigat tare ”Evrika!” și am simțit intuitiv că am regăsit calea spre mine, cea dinainte și cea de acum.

De la video am intrat direct pe Farmacia La Preț Mic pentru a-mi cumpăra vitamina.

vitamina d3
Vit D3 ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar

Am ales o farmacie online unde am găsit vitamine la preț mic. Pe lângă D3, am căutat și alte suplimente anti-oboseală dintre care am ales și Brahmi-Gotu Kola. Am preferat să folosesc opțiunea de comenzi telefonice și asistență clienți, iar vocea blândă din celălalt capăt de fir a fost tot ce aveam nevoie în acel moment.

vitamina d3

Mi s-a spus că sufăr de depresie, dar adevărul stătea ascuns în spatele unei imunități scăzute. Oboseala acută a apărut după cele două nașteri și nu mi-am dat seama de la bun început, deoarece am pus accent pe responsabilități, lăsându-mă pe locul doi.

Știind cum este să trăiești cu astfel de stări, am preferat să scriu un articol care să nu te întristeze mai tare, ba din contră să te ajute. Mi-am petrecut câțiva ani, căutând și probând tot felul de soluții până când am început să iau zilnic vitamina mea – vitamina D .

Adesea cele mai dificile probleme au rezolvările cele mai simple.

Aceasta este povestea mea. Aceasta sunt eu. D3 = Dana = Dăruire, Dragoste, Determinare

Lansat în 2016, site-ul Farmacia La Preț Mic are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Preț Mic și de a fi sprijin pentru toți.

Articol scris în cadrul competiției SuperBlog 2019

Proba 11. ”Vitamina Ta, Inițiala Ta, Povestea Ta”

Sponsor: Farmacia la Preț Mic

Surse foto: Farmacia La Preț Mic + poze din arhiva personală

surse informații: Farmacia La Preț Mic

navigatie

8 Responses

  1. Ce frumos! Nu mi se pare deloc trist articolul tău, ci dimpotrivă, plin de optimism, încredere și speranță. Mă bucur că ai găsit soluția potrivită pentru a combate depresia și că ești din nou o persoană care zâmbește și se bucură de viață.

  2. Poate n-ai încercat vitamina D4+, sa vezi ce efecte miraculoase are asupra organismului în ganeral, si asupra spiritului, în special… 🙂
    O toamna superba cu liniste, bucurie, pace si fericire alaturi de cei dragi, Suflet frumos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *