anaphielle

Ai nevoie de antrenament pentru Succes?

Share

Pentru fiecare persoană succesul este diferit, însă indiferent de dimensiunile lui, acesta este important, iar atingerea oricărui tip de succes este dependent de acțiunile pe care le facem.

Nu este de ajuns doar să visezi. Probabil cunoști deja faimosul documentar ”The Secret” care îți transmite că este de ajuns să creezi ideea în mintea ta și să o vizualizezi continuu până când se împlinește. Ei bine, nu-i nimic rău în asta, dar așa cum a spus soțul meu: dacă te gândești la cadoul pe care îl vrei de la Moș Crăciun, acesta va ști ce gândești și ți-l va aduce? Nu! Trebuie să scrii și să trimiți scrisoarea. Dar dacă îi trimiți aceeași scrisoare lui Moș Crăciun de 100 de ori, acesta îți va aduce de 100 de ori cadoul? din nou Nu! Este de ajuns una, iar Moșul va ști ce are de făcut.

L-am luat pe Moș de exemplu fiindcă mi s-a părut mai simplu, iar ceea ce vreau să îți transmit este că nimic, niciun gând, niciun vis, nu se va materializa fără acțiune. Iar când spun ”acțiune”, mă refer la a face, nu doar a gândi. Poate că dorința există deja demult în tine, dar nu știi de unde să o apuci pentru a o vedea împlinită și cum exact să acționezi pentru a te apropia cât mai mult de ea. Ei bine, am pregătit pentru tine câteva tips&tricks care te vor antrena pe drumul spre succes.

Evită procrastinarea

Este cel mai mare dușman al progresului! Nu mai amâna până mâine, până luni, până la Sfântul Așteaptă! Mereu va fi mâine, mereu va exista o zi de luni, iar tu te vei trezi peste ani tot în aceeași poziție de amânare. Procrastinarea devine un obicei din cauza distragerilor și a lenei. După un timp te trezești înconjurat de depresie și pac! n-ai făcut altceva decât să-ți provoci singur un rău care te va ține departe de marele tău vis. Este foarte important să eviți să-ți faci un obicei din a amâna lucrurile pe care le ai de făcut.

Înconjoară-te de oamenii potriviți

În primul rând oameni de la care ai ce învăța. Indiferent că o faci în mediul virtual ori în plan fizic, citește despre oamenii care te inspiră, urmărește-i, învață și intră în mici sau mari competiții cu oamenii care au dorința comună cu a ta.

Regula ”Pas cu pas”

Imaginează-ți că vrei să urci un munte. Ai cum ajunge direct în vârful lui fără a face efortul de a-l urca pas cu pas? Nici măcar nu vei putea alerga pe munte pentru a ajunge mai repede în vârf. Vei obosi și vei abandona călătoria. Astfel că alege răbdarea să fie de partea ta și nu încerca să sari niciun pas și nici să accelerezi.

Fii stăruitor

Bineînțeles că nu vei fi ocolit de obstacole. Un bolovan în drum nu sfârșește calea, ci o blochează. Astfel că ai de ales: te oprești și renunți ori găsești o soluție pentru a merge mai departe? De exemplu, în funcție de dimensiunile pietroiului, îl poți ocoli, îl poți da deoparte sau îl poți escalada. Indiferent ce vei face, fii perseverent și nu te da bătut.

Dorința dinaintea dorinței: să câștigi

Fiecare zi poate fi o nouă provocare și pentru a trece ziua cu brio, ai nevoie de motivație. Dacă nu ești destul de ambițios, șansele de a-ți atinge succesul vor fi minime și vei simți că alergi în gol pentru o cauză pierdută. Astfel că, fă tot posibilul să devii ambițios!

Antrenamentul

Ai vreuna dintre aceste stări, știi deja că ceea ce am scris mai sus este important, dar totuși nu reușești să pui în practică de parcă cineva te-ar fi legat cu o funie imaginară și te ține în loc? Știu cum te simți și te înțeleg. La fel eram și eu. Pur și simplu n-aveam habar de unde se-apucă taurul. De coadă sau de coarne? Nu-ți face nicio grijă! Am soluția potrivită pentru tine care nu doar că te va antrena la maxim, aducându-ți beneficii și chiar premii fizice. Te avertizez că nu este o joacă! Dar hai mai întâi să-ți spun despre ce este vorba.

SuperBlog

Ce este SuperBlog? – O competiție de scris care combină creativitatea cu advertorialul.

Cum participi? – Citești regulamentul, îți anunți participarea într-un articol pe blogul tău, completezi formularul de înscriere, iar apoi vei primi un cont cu care te vei putea loga pe site pentru a putea participa la probele competiției care va începe pe 1 Octombrie și se va încheia pe 2 decembrie.

Te avertizez din nou: Nu este o joacă! Și nu e totul roz ca și cum ți-ai deschide o aplicație pe mobil, ți-ai face cont și ai incepe să te joci. Vei avea parte de pachetul complet în antrenarea spre succesul tău. Nu e nevoie să ai un blog mare și vizitat ori să ai skill-uri de copy writer. Vei învăța să muncești, să ai răbdare, să te bucuri, să treci bolovani, să fii chiar și dezamăgit, dar să mergi mai departe; vei învăța să lupți, să nu mai amâni, să îți crești ambiția, adică mai tot ce se poate pentru a începe să-ți pavezi calea. Dorința ta, succesul tău, poate fi oricare, nefiind necesar să aibă legătură cu scrisul. Tot ceea ce îți transmit este că SuperBlog este ringul perfect pentru antrenamentul tău zilnic timp de 2 luni. Dar asta nu e tot. In fiecare primăvară și toamnă competiția va fi prezentă pentru a te ajuta. Tu decizi! Vrei sau nu vrei? Eu încă mă antrenez și am ajuns departe, motiv pentru care profit de ocazie și anunț că mă înscriu și de această dată. Ce zici? Vrei să fii în competiție cu mine? Te aștept în grupul de Facebook pentru a ne cunoaște și pentru a-i cunoaște și pe restul participanților.

indiferent ce decizie vei lua, îți doresc mult succes!

Iar ca bonus mai am câteva tips&tricks pentru atunci când vei munci

  • evită să folosești telefonul mobil atunci când lucrezi. Du-l în altă parte ori închide internetul sau fă ceea ce este necesar pentru a nu-ți distrage atenția.
  • pentru a elimina stresul ascultă muzică (cea care te relaxează și îți dă o stare de bine) și dacă ai un animăluț ține-l alături de tine. Animalele au capacitatea de a ne relaxa, ajutându-ne să eliminăm hormonul iubirii atunci când suntem în preajma lor.
  • stai lângă oamenii care te motivează și îndepărtează-te de oamenii toxici care te țin pe loc.
  • fă-ți o listă cu dorințele tale, fă o schemă a sarcinilor pe care trebuie să le urmezi și muncește asupra acestor planuri.
  • păstrează-ți camera și locul unde lucrezi curate pentru a simți că ai destul spațiu de manifestare.
  • setează-ți termene limită pentru sarcinile tale. – în competiția SuperBlog ai deadlines și dacă încă nu reușești să-ți setezi prioritățile, cu siguranță vei antrena această aptitudine.

Deci? Decizia îți aparține! Eu am luat hotărârea. Ne vedem în concurs!

navigatie

17 Responses

  1. Ne vedem!! Si mi-au placut foarte mult tips&tricks-urile tale, insa, din pacate, nu am niciun animalut in casa :(.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *